Kan något lag komma ikapp Chelsea?

Chelsea har haft en jättesäsong hittills. Sedan Antonio Conte tog över har man verkligen gått från klarhet till klarhet. Så det korta och tråkiga svaret är kanske bara kort och gott ett rungande ”nej”. Men samtidigt så har ju sjukare saker hänt i sportvärlden. Så det är långt ifrån 100 procent säkert att Chelsea joggar hem ligatiteln vad än alla Chelsea-fans säger.

Chelsea kan förlora tre matcher av fem samtidigt som Arsenal får full pott på lika många. Det låter osannolikt, men det kan mycket väl hända. Och då är det helt plötsligt ett öppet race. Det behöver ju inte heller hända så himla snabbt heller. Om Chelsea går in i en lite sämre period under våren så kan det bli intressant i slutet av maj månad då ligaspelet avgörs.

Odds på att Chelsea vinner ligatiteln

Oavsett vilket spelbolag du spelar på så kommer Chelsea att vara tunga favoriter att vinna ligatiteln. De står just nu i mellan 1.30 till 1.40 gånger pengarna. Nästfavorit är Tottenham och Arsenal följt av Liverpool. Därefter har vi de båda Manchester-lagen. Att något annat lag ska kunna vinna känns helt verklighetsfrämmande. Det skulle då vara om West Ham eller Everton vann precis varenda match samtidigt som alla de övriga topplagen började tappa. Det bör inte kunna hända på ett tusen år.

Chelsea har sett så bra ut och allting verkar fungera för dem just nu. Av den anledningen så kanske det skulle vara bra att lägga ett litet bet på exempelvis Arsenal just nu. Chelsea kommer att tappa någon gång och då vill man ju ha placerat ett bet på ett annat lag innan de börjar tappa eftersom oddsen då naturligtvis kommer att justeras.

Samtidigt så kanske det finns de som inte tror att Chelsea kommer att tappa utan fortsätta såhär under hela loppet ut. Om man tror det så ska man så klart lägga ett bet på att Chelsea vinner hela alltet så tidigt som möjligt. För efter varje ny vinst så kommer oddsen på att Chelsea slutligen står som vinnare att sjunka.